BLOK

#altijdbijzonder

Al bijna 20 jaar lang doen we wat we het liefste doen: mooie dingen maken.

We maken bijzondere interieurs en mooie keukens, we doen grote en kleine interieurprojecten, we werken voor zowel de particuliere als de zakelijk markt maar wat we echt belangrijk vinden: een fijne samenwerking!

Bij BLOK geloven we in de synergie tussen creativiteit en uitvoering, daar ligt onze kracht. Alles wat we ontwerpen kunnen we ook zelf maken, in onze eigen werkplaats in Mierlo. We kunnen makkelijk tussentijds schakelen en denken gedurende het hele ontwerp- en bouwproces met je mee.

We werken iedere dag met trots aan onze projecten, met altijd weer een prachtig eindresultaat. En dat werpt zijn vruchten af: het is een compliment als bestaande klanten ook bij aanschaf van een nieuw huis weer een echt BLOK interieur willen hebben.

TEAM

Ons bedrijf bestaat uit maar 2 personen: Maurice Blok en Anke van Gestel, dat is een bewuste keuze. Het zorgt voor persoonlijke betrokkenheid, voorkomt misverstanden en miscommunicatie en zorgt ervoor dat we altijd vinger aan de pols hebben. Uiteraard hebben we een groep vakbekwame mensen om ons heen verzameld die ons team op projectbasis komen versterken om het beste resultaat te behalen.

MAURICE BLOK

is afgestudeerd aan het hout en meubileringscollege Amsterdam en heeft aansluitend de kneepjes van het vak geleerd bij Piet Hein Eek, waar hij 10 jaar heeft gewerkt op de afdeling productontwikkeling en verantwoordelijk was voor unica’s & grote projecten.

Skills:
* product/interieurontwerp
* productontwikkeling
* interieurbouw
* houtbewerking
* staalbewerking
* MigMag en Tig lassen

Houdt van:
* bouwen
* oude auto’s
* en gelukkig ook van het opknappen van oude auto’s
* lekker eten
* de lente

ANKE VAN GESTEL

studeerde in 2003 af aan het Amsterdam Fashion Institute en is daarna direct BLOK ingestapt waar ze met succes haar focus van mode naar meubels heeft verlegd.

Skills:
* product/interieurontwerp
* productontwikkeling
* houtbewerking
* werkvoorbereiding
* 3d visualisaties
* programmeren CNC

Houdt van:
* bouwen
* rommelen in de tuin
* bijen
* de zon

WERKPLAATS mierlo

Onze werkplaats is het kloppende hart van ons bedrijf, hier zetten we onze ideeën en ontwerpen om tot tastbare producten en interieurs. We hebben geïnvesteerd in een compleet machinepark, niet alleen voor houtbewerking maar ook op het gebied van staal. We werken bijvoorbeeld met een computergestuurde frees (CNC) waarmee we de meest bijzondere projecten kunnen maken.

WAT KAN BLOK

BLOK is thuis in veel verschillende aspecten van je interieur, we beperken ons niet alleen tot interieur-ontwerp. We hebben veel meer expertises in huis, zoals het bewerken en lassen van staal waarmee we unieke stalen deuren kunnen maken. Of een professionele stoffeerderij in onze eigen werkplaats, waar Esther van der Wal alle horeca-projecten voorziet van lederen banken. En natuurlijk een volledig uitgeruste houtwerkplaats waar we zowel machinaal als ambachtelijk de mooiste projecten neerzetten.

SHOWROOM

Omdat al onze projecten maatwerk zijn, hebben we geen showroom met voorbeeld keukens. Natuurlijk kan je wel meer dan genoeg inspiratie opdoen bij een bezoekje aan BLOK, een bezoek aan ons bijzondere bedrijf geeft perfect aan wat we kunnen en met wat voor materialen we werken.

In onze werkplaats is wel een deel van de zelfontworpen collectie design meubels te zien, waaronder de succesvolle buitenhaarden waarop je ook heerlijk eten kunt bereiden.

WERKWIJZE

Een interieurproject begint met een kennismakingsgesprek, waarin we je willen leren kennen, wat vind jij belangrijk?

Een interieurontwerp van BLOK bestaat uit 3 fasen:

1. SCHETSONTWERP

In het schetsontwerp worden 1 of meerdere mogelijke indelingen uitgewerkt, met voorbeelden van materialen, 2D en 3D impressies en een verlichtingsplan. Samen kijken we, aan de hand van een 3D presentatie, of dit het interieur is waar je altijd al van droomde.

2. DEFINITIEF INTERIEURONTWERP

Naar aanleiding van het schetsontwerp maak je een definitieve keuze voor het interieur en de materialen. Deze keuze werken we tot in detail uit via plattegronden, maattekeningen en 3D schetsen. In deze fase ontvang je van BLOK een complete (prijsvaste) offerte en wordt een realistische tijdplanning gemaakt.

3. UITVOERING

De specialiteit van BLOK, het maatwerk meubilair dat uniek is voor ieder interieurproject, wordt bijna helemaal door onszelf gemaakt. Omdat we alles in eigen beheer maken, kunnen we tussentijds ook flexibel blijven als er kleine aanpassingen gedaan moeten worden. Voor de zaken waarin BLOK niet de beste is, huren we vakbekwame mensen in (denk aan een vast team van aannemers, loodgieters en stukadoors). Je hebt dus één aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden en spreekt direct met de ontwerper én uitvoerder.

Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alleen fase 3: de uitvoering, mits je ontwerp matched met ‘de BLOK stijl’

We werken geregeld met architecten of ontwerpers die een interieurontwerp hebben gemaakt en hun ontwerp uit handen geven aan BLOK, een ervaren partij die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Onze klanten

Enthousiaste klanten zijn onbetaalbaar

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een email of neem contact op via het formulier.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×