BLOK

#altijdbijzonder

Een onderscheidend horeca interieur, stijlvolle bedrijfsinrichting, een unieke keuken, een heerlijke buitenruimte of de perfecte living; dat is wat BLOK bedenkt en maakt.

interieurontwerp

Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair, het is de basis van je huis, van een fijne werkomgeving of van je favoriete restaurant. BLOK ontwerpt complete interieur-projecten waarin je je 100% thuisvoelt, we zorgen ervoor dat het een eenheid wordt, zonder saai te worden. Altijd onderscheidend, altijd bijzonder.

De focus van BLOK ligt op het grotere geheel. Allereerst wordt gekeken naar de ruimte en de ‘flow’ in die ruimte, welke gebruiksfuncties en looplijnen voelen het beste, alles wat overbodig is wordt weggelaten en het ontwerp wordt langzaam vanaf de basis opgebouwd. Het eindresultaat helemaal zoals jij het wilt.

BLOK beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen van interieurs, we creëren ook heerlijke terrassen en veranda’s en hebben een eigen collectie meubels die helemaal binnen de BLOK-stijl valt. Soms nemen we een uitstapje naar vrij werk en maken we kunstwerken of prototypes voor onszelf maar ook voor andere ontwerpers. In onze ogen zijn dat geen losse elementen, maar nauw verbonden met de identiteit van BLOK.

interieurbouw

Onze werkplaats is het kloppende hart van ons bedrijf, hier zetten we onze ideeën en ontwerpen om tot tastbare producten en interieurs. Vakmanschap, jarenlange ervaring, een duidelijke eigen stijl en een volledig uitgeruste werkplaats vormen de kern van ons bedrijf. Het ontwerp dat we tekenen kunnen we dan ook helemaal zelf uitvoeren, alles van hout tot staal wordt door onszelf omgetoverd tot de mooiste keukens, interieurs of veranda’s.

BLOK is het creatieve brein en uitvoerder ineen, vanaf ontwerp tot aan installatie hebben we alles in eigen hand.

TEAM

Ons bedrijf bestaat uit maar 2 personen: Maurice Blok en Anke van Gestel, dat is een bewuste keuze. Het zorgt voor persoonlijke betrokkenheid, voorkomt misverstanden en miscommunicatie en zorgt ervoor dat we altijd vinger aan de pols hebben. Uiteraard hebben we een groep vakbekwame mensen om ons heen verzameld die ons team op projectbasis komen versterken om het beste resultaat te behalen.

Maurice Blok

is afgestudeerd aan het hout en meubileringscollege Amsterdam en heeft aansluitend de kneepjes van het vak geleerd bij Piet Hein Eek, waar hij 10 jaar heeft gewerkt op de afdeling productontwikkeling en verantwoordelijk was voor unica’s & grote projecten. Skills: * product/interieurontwerp * productontwikkeling * interieurbouw * houtbewerking * staalbewerking * MigMag en Tig lassen

Anke van Gestel

studeerde in 2003 af aan het Amsterdam Fashion Institute en is daarna direct BLOK ingestapt waar ze met succes haar focus van mode naar meubels heeft verlegd. Skills: * product/interieurontwerp * productontwikkeling * houtbewerking * werkvoorbereiding * 3d visualisaties * programmeren CNC

WERKPLAATS mierlo

Onze werkplaats is het kloppende hart van ons bedrijf, hier zetten we onze ideeën en ontwerpen om tot tastbare producten en interieurs. We hebben geïnvesteerd in een compleet machinepark, niet alleen voor houtbewerking maar ook op het gebied van staal. We werken bijvoorbeeld met een computer gestuurde frees (CNC) waarmee we de meest bijzondere projecten kunnen maken.

wat kan BLOK

BLOK is thuis in veel verschillende aspecten van je interieur, we beperken ons niet alleen tot interieur-ontwerp. We hebben veel meer expertises in huis, zoals het bewerken en lassen van staal waarmee we unieke stalen deuren kunnen maken. Of een professionele stoffeerderij in onze eigen werkplaats, waar Esther van der Wal alle horeca-projecten voorziet van lederen banken. En natuurlijk een volledig uitgeruste houtwerkplaats waar we zowel machinaal als ambachtelijk de mooiste projecten neerzetten.

showroom

Omdat al onze projecten maatwerk zijn, hebben we geen showroom met voorbeeld keukens. Natuurlijk kan je wel meer dan genoeg inspiratie opdoen bij een bezoekje aan BLOK, een bezoek aan ons bijzondere bedrijf geeft perfect aan wat we kunnen en met wat voor materialen we werken.

In onze werkplaats is wel een deel van de zelf ontworpen collectie design meubels te zien, waaronder de succesvolle buitenhaarden waarop je ook heerlijk eten kunt bereiden.

WERKWIJZE

Een interieurproject begint met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we je persoonlijke eisen en wensen doornemen. Na het gesprek ontvang je een mail met mogelijkheden voor een schetsontwerp.

Een interieurontwerp van BLOK bestaat uit 3 fasen:

1. Schetsontwerp

In het schetsontwerp worden 1 of meerdere mogelijke indelingen uitgewerkt, ondersteund met voorbeelden van materialen, 2D en 3D impressies en een verlichtingsplan. De plannen worden je gepresenteerd aan de hand van een 3D presentatie, naast het ontwerp wordt een globale kostenbegroting gemaakt. De kosten van het schetsontwerp komen bij het toekennen van de opdracht aan BLOK te vervallen.

2. Definitief interieurontwerp

Naar aanleiding van het schetsontwerp wordt een definitieve keuze gemaakt voor het interieur. Deze wordt tot in detail uitgewerkt aan de hand van plattegronden, maattekeningen en 3D schetsen. Keuzes voor eventueel standaard meubilair, kleuren en materialen worden vastgelegd. Je ontvangt de presentatie digitaal in PDF formaat. In deze fase ontvang je van BLOK een complete (prijsvaste) offerte en wordt een realistische tijdplanning gemaakt.

3. Uitvoering

De specialiteit van BLOK, het maatwerk meubilair dat uniek is voor ieder interieurproject, wordt nagenoeg geheel door onszelf gemaakt. Omdat we bijna alles in eigen beheer maken, kunnen we tussentijds ook flexibel blijven als er kleine aanpassingen gedaan moeten worden. Voor de zaken waarin BLOK niet de beste is huren we vakbekwame mensen in (denk aan een vast team van aannemers, loodgieters en stucadoors). Je hebt dus één aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden en spreekt direct met de ontwerper én uitvoerder.

Je kunt natuurlijk ook bij BLOK terecht voor alleen fase 3: de uitvoering.

We werken geregeld met acrhitecten of ontwerpers die reeds een interieurontwerp hebben gemaakt en hun ontwerp uit handen geven aan BLOK, een ervaren partij die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaanddel heeft staan.

Onze klanten

Enthousiaste klanten zijn onbetaalbaar

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een email of neem contact op via het formulier.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×