Interieurprojecten

Interieurontwerp en interieurbouw

Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair, het is de basis van je huis, van een fijne werkomgeving of van je favoriete restaurant. Bij BLOK kun je terecht voor de basis die perfect bij jou past.

BLOK beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen van interieurs en keukens, we creëren ook heerlijke terrassen en veranda’s en hebben een eigen collectie meubels die helemaal binnen de BLOK-stijl valt. Soms nemen we een uitstapje naar vrij werk en maken we kunstwerken of prototypes voor onszelf maar ook voor andere ontwerpers. In onze ogen zijn dat geen losse elementen, maar nauw verbonden met de identiteit van BLOK.

Interieurontwerp

BLOK ontwerpt complete interieur-projecten waarin je je 100% thuis voelt, we zorgen ervoor dat het een eenheid wordt, zonder saai te worden. Altijd onderscheidend, altijd bijzonder.

Wij vinden het belangrijk om onze opdrachtgever goed te leren kennen, dus voordat we aan de slag gaan, willen we eerst met je in gesprek om erachter te komen wat je echt belangrijk vindt in je ‘toekomstige’ thuis.

Bij het ontwerp ligt de focus op het grotere geheel. Allereerst wordt gekeken naar de ruimte en de ‘flow’ in die ruimte, welke gebruiksfuncties en looplijnen voelen het beste, alles wat overbodig is wordt weggelaten en het ontwerp wordt langzaam vanaf de basis opgebouwd. Wat je aangeleverd krijgt is een 3d ontwerp van je nieuwe keuken, toekomstige interieur of het horecapand waar je altijd van droomde, ondersteund met voorbeelden van materialen en kleuren. Het eindresultaat helemaal zoals jij het wilt.

Anders dan de meeste interieurbouwers werken we alleen met pure en duurzame materialen. Voor ons geen spaanplaat of malamine maar wel echt hout, onbewerkt staal of hergebruikte materialen.

Interieurbouw

Onze werkplaats is het kloppende hart van ons bedrijf, hier zetten we onze ideeën en ontwerpen om tot tastbare producten en interieurs. Vakmanschap, jarenlange ervaring, een duidelijke eigen stijl en een volledig uitgeruste werkplaats vormen de kern van ons bedrijf. Het ontwerp dat we tekenen kunnen we dan ook helemaal zelf uitvoeren, alles van hout tot staal wordt door onszelf omgetoverd tot de mooiste keukens, interieurs of veranda’s.

Omdat we bijna alles in eigen beheer maken, kunnen we tussentijds ook flexibel blijven als er kleine aanpassingen gedaan moeten worden. Voor de zaken waarin BLOK niet de beste is huren we vakbekwame mensen in (denk aan een vast team van aannemers, loodgieters en stukadoors). Je hebt dus één aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden en spreekt direct met de ontwerper én uitvoerder.

Projecten

bekijk onze projecten >>>

Onze klanten

Enthousiaste klanten zijn onbetaalbaar

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een email of neem contact op via het formulier.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×